Wat verdient Jia Ruan?

Als je op dit artikel bent terecht gekomen dan is de kans groot dat je Jia Ruan al kent. Echter is dat ook niet zo moeilijk, gezien de enorme reclame campagnes die hij heeft gevoerd. Je kon niet rustig over Facebook scrollen, je Youtube video’s bekijken of op je tinder account swipen zonder dat je zijn gezicht zag. 

Het is irritant, maar effectief! Veel mensen worden toch nieuwsgierig en klikken.

Inmiddels wordt hij gezien als een autoriteit op het gebied van mindset training en online geld verdienen. Toch zijn er ook nog genoeg verhalen te vinden waarin staat dat hij een oplichter is. Ik heb dit allemaal voor je uitgezocht en hieronder op een rijtje gezet.  

Dus ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan is een jonge en getalenteerde zakenman geboren in het jaar 1996. Hij heeft een duidelijke en sterke visie over geld en het verdienen van geld. 

Zijn ouders waren eigenaar van 3 restaurants, dus het zakendoen is er bij Jia met de paplepel ingegoten. Dit komt hem nu natuurlijk erg goed van pas.

Zelf hield Jia ook niet van op zijn kont voor de tv zitten, hij was erg productief. Hij heeft -net als dat jij en ik dat waarschijnlijk ook hebben gehad- ook gewoon kranten baantjes gehad, gewerkt als pizzabezorger en ga zo maar door.

Jia heeft wel zijn HAVO opleiding afgemaakt, en is hij gestart aan een HBO opleiding.

Deze heeft hij echter nooit afgerond. 

Toch heeft hij het zonder schooldiploma voor elkaar gekregen om op deze jonge leeftijd al een bijzonder succesvol bedrijf op te zetten.

Wat verdient Jia Ruan?

Dat Jia Ruan behoorlijk goed verdient is geen geheim, dat is te zien aan de hoeveelheid geld hij steekt in het promoten van zijn producten.  Wij hebben een klein onderzoek gedaan naar het inkomen van Jia en een schatting gemaakt van het inkomen van verschillende verdienmodellen. 

Let wel op; de cijfers hieronder zijn schatting gebaseerd op de cijfers die online staan, geen van deze bedragen zijn bevestigd door Jia Ruan zelf.

Verschillende soorten inkomen

Verkopen op Bol.com

Met verkopen op Bol.com is Jia natuurlijk zijn carriere begonnen. De eerste maand maakte hij naar zijn eigen zeggen een omzet van 2500 euro, de tweede maand 6000 euro en dat was het moment waarop hij besefte “ik heb hier iets, het is geen puur geluk”. Inmiddels verdient Jia ongeveer 2000 euro per dag met zijn e-commerce bedrijf. 

De Bol masterclass 

Jia’s grootste bron van inkomsten is inmiddels niet meer het verkopen op Bol.com, al boert hij daar ook behoorlijk goed. 

Het meest winstgevende verdien model van Jia zijn zijn trainingen, de Bol Masterclass. 

In de volledige video training van Jia leer je niet alleen stap voor stap hoe je van niks naar een succesvolle e-commerce business gaat, maar hij leert je ook hoe je je mindset kunt trainen en gaat denken en handelen als een succesvol persoon.

Het vermogen van Jia Ruan

Al met al, het inkomen van Jia Ruan is dus behoorlijk hoog! En dat nog maar in een paar jaar tijd. 

Met zijn e-commerce bedrijf verdient hij op een dagelijkse basis ongeveer 2000 euro, dit zou jaarlijks uitkomen op 730.000 euro. 

Met zijn trainingen verdient hij ongeveer 1000 euro per verkochte training en heeft hij naar eigen zeggen inmiddels 3 miljoen euro verdient in 16 maanden. 

Dit zou dus uitkomen op een vermogen van bijna 4 miljoen euro. En ik ben er van overtuigd dat zijn vermogen ook nog behoorlijk zal gaan groeien in de komende jaren. 

Wil jij net als Jia Ruan behoorlijk verdienen op Bol.com? 

Ik raad je zeker aan om de training van Jia eens goed te bekijken. Ik weet het, het kost een berg geld. Maar geloof mij, het is het absoluut waard! Zie het als een investering in jezelf. 

Wat kun je verwachten?

  • Een stap voor stap guide over het opzetten van je bedrijf
  • Uitleg over hoe je het beste product uitzoekt
  • Uitleg over hoe je leveranciers het beste kunt benaderen
  • Je leert hoe je je mindset zo kunt trainen zodat je alleen nog maar successen behaalt.
  • En nog veel en veel meer!

Meer succesvolle mensen

Heeft dit verhaal je geïnspireerd? Klik dan snel hier voor meer succesverhalen.